خانواده های شهروندان و دارندگان ویزای اقامت دائم کانادا (مادر، پدر، مادر بزرگ ، پدربزرگ) با استفاده از برنامه سوپر ویزا می‌توانند از کانادا و فرزندانشان دیدن نمایند. این ویزا ده ساله است و به دارندگان آن اجازه می‌دهد که در هر سفر حتی تا ۲۴ ماه هم در کانادا اقامت داشته باشند.

شرایط مورد نیاز :

• باید پدر، مادر، مادر بزرگ و یا پدر بزرگ فردی باشید که شهروند کاناداست و یا ویزای اقامت دائم این کشور را دارد.
• ورودتان به کانادا مجاز باشد.
• ارائه تعهد کتبی حمایت مالی از فرزند یا نوه خود که در کانادا زندگی می‌کند
• باید ثابت نمایید که به مدت یک سال تحت پوشش بیمه درمانی کانادا خواهید بود
• باید معاینات پزشکی مربوط به مهاجرت را تکمیل نماید.

افسران جهت صدور ویزا فاکتور های متعددی را در نظر خواهند گرفت از جمله:

• فرد متقاضی باید ثابت کند بعد از پایان اعتبار ویزای خود کشور کانادا را ترک خواهد نمود.
• وابستگی فرد متقاضی به کشور مادری‌اش
• هدف از بازدید
• خانواده شخص متقاضی و وضعیت مالی او
• وضعیت کلی اقتصادی و ثبات سیاسی کشور مادری فرد متقاضی
• داشتن دعوت‌نامه از میزبان فرد در کانادا

توجه : وابستگان شما شامل این ویزا نمی‌شوند، تنها همسر شما می‌تواند به همراه شما از این ویزا استفاده نماید.

سؤالات متداول متقاضیان در مورد سوپر ویزا

• سوپر ویزا با ویزیتور ویزا که در حال حاضر وجود دارد چه تفاوتی دارد؟
مدت اعتبار ویزیتور ویزا درهر سفر شش ماه است و اگر کسی بخواهد بیشتر از این زمان در کانادا بماند باید تقاضای تمدید ویزا نموده و هزینه ای جدید را بپردازد اما با استفاده از سوپر ویزا والدین واجد شرایط مدت بیشتری را می‌توانند در کنار فرزندانشان بمانند (حد اکثر 24 ماه در هر سفر).

• آیا سوپر ویزا برای چند بار ورود است و چه تفاوتی با ویزای چند ورودی 10 ساله دارد؟
بله سوپر ویزا برای چند بار ورود است و مدت آن ۱۰ ساله می‌باشد، تفاوت آن با ویزای چند ورودی 10 ساله این است که در سوپر ویزا با هر بار ورود به مدت دو سال می‌توانید در کانادا بمانید ولی در دیگری به مدت شش ماه. سوپر ویزا نوع تک ورودی نیز دارد که بستگی به انتخاب متقاضی دارد.

• من به تازگی سوپر ویزای خود را دریافت کرده‌ام اما در کشور خود وابستگانی دارم، آیا می‌توانم آن‌ها را نیز با خود به کانادا ببرم؟
خیر وابستگان افراد دارای سوپر بجز همسر نمی‌توانند از این ویزا استفاده کنند. آن‌ها می‌توانند از ویزیتور ویزا استفاده نمایند.