ویزای تحصیلی

کانادا با داشتن بالا ترین سطح استانداردهای کیفیت تحصیلی در دنیا از جمله بهترین کشورها برای ادامه تحصیل میباشد.

امکان تحصیل در کانادا از مقاطع مدارس ابتدایی نیز امکان پذیر است.

ارائه توان مالی کافی

متقاضی ویزای تحصیلی کانادا علاوه بر اخذ پذیرش از یک دانشگاه یا کالج کانادایی باید ثابت کند از توانایی مالی کافی برای پرداخت شهریه و تامین هزینه‌های زندگی در کانادا برخوردارست و نیز افسر ویزا را قانع کند که پس از پایان تحصیل به کشور خود باز خواهد گشت.

دانشجویان خارجی که به صورت تمام وقت در یک دانشگاه‌ یا کالج کانادایی تحصیل می‌کنند می‌توانند در مدت تحصیل و حتی بدون داشتن مجوز کار در دانشگاه یا کالج کار کنند. این دانشجویان یا همسران‌شان می‌توانند با اخذ مجوز کار (Work Permit) در بیرون از دانشگاه نیز به کار مشغول شوند. مجوز کار می‌تواند در حین تحصیل یا پس از فراغت از تحصیل برای دانشجو یا همسر وی صادر شود.